Ostoehdot

TAKUU

1.1. Kaikilla tuotteillamme www.trxtraining.fi verkkokaupassa on valmistajan antama takuu.

1.2. Kaikilla tuotteillamme on yleinen 24 kk takuu, joka koskee valmistusvirhettä. Osalle tuotteista valmistaja on myöntänyt pidemmän takuuajan (esimerkiksi Life Fitness kuntopyörien rungolla onelinikäinen takuu). Varmistaaksesi ostamasi tuotteen takuuajan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@trxtraining.fi

1.3. Säilytä alkuperäinen kuitti tai laskuostoksestasi takuuta varten.

1.4. Takuu ei koske:

- osia, jotka myydään lisäosina, lisävarusteina tai virtalähteinä (kuten sulakkeet, patterit, laturit, antennit, kaukosäätimet) sekä lasi, posliini tai irroitettavat muoviosat, joiden kuluminen käytössä onnormaalia;

- vähäisiä vikoja, jotka eivät vaikuta itse tuotteen toimintaan ja käyttöön, kuten tekstien kuluminen;

- tuotteen osat jotka ovat vauriotuneet ja kuluneet normaalista käytöstä johtuen.

1.5. Valmistajan myöntämä takuu ei ole voimassa:

 - mikäli tuotteelle on tehty huolto- tai korjaustoimenpiteitä ilman valmistajan hyväksymää ja valtuutettua huoltohenkilöä;

- vahingoissa, jotka johtuvat luonnonkatastrofeista (tulvat, myrskyt, tulipalo, maanjäristys) tai onnettomuudesta;

- mikäli on käytetty muuta kuin valmistajan hyväksymää virtalähdettä tai lisä- ja varaosia;

- muista riippumattomista syistä aiheutuneissa vahingoissa, kuten jännitteen vaihtelu sähköverkossa yli 10% normaalista,mikäli on käytetetty jotain muuta kuin standardivirtalähdettä tai vieraidenaineiden (esim. neste) joutuminen tuotteeseen; 

- mikäli tarvittavia huoltotoimenpiteitä ei ole tehty säännöllisesti (koskee tuotteita, jotka tarvitsevat huoltoa);

- mikäli tuotetta on käytetty johonkin muuhun tarkoitukseen, kuin se on tarkoitettu;

- mikäli käyttäjä ei ole käyttänyt tuotetta kuten käyttöohjeessa sanotaan tai käyttäjä on käyttänyt tuotetta käyttöohjeiden vastaisesti.

1.6. Trxtraining.fi määrittää tuotetakuun kuluttajasuojalain sekä valmistajan antaman tuotetakuun mukaan.

 

PALAUTUSOIKEUS

1.7. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla ja kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen info@trxtraining.fi ja liitä mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio www.trxtraining.fi -tilausvahvistuksesta. Palautamme rahat välittömästi kun tuote on tullut takaisin ja se on todettu myyntikelpoiseksi.

Kuluttajansuojalain mukaan palautettavan tuotteentulee olla käyttämätön. Säilyttääkseen peruuttamisoikeutensa kuluttajan on pidettävä tavara olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä.

Palauta tuotteet aina alkuperäisessä pakkauksessa, ja jos kyseessä on useamman tuotteen setti, palauta aina kaikki setin tuotteet.

Mikäli tuote otetaan käyttöön, palautusoikeus raukeaa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita (ei yrityksiä tai yhdistyksiä).

Mikäli Sinulla on kysyttävää takuuasioista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: info@trxtraining.fi tai +358 40 7740014.

 

HINNAT

1.8. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

1.9. Kaikki hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24%.EU:n sisäisiin toimituksiin ei tule lisäveroja.

2.0. EU yritykset jotka eivät sijaitse Suomessa, voivat ostaa tuotteet ilman arvonlisäveroa 24%.Tällöin ostaja on vastuussa verojen maksusta, oman maansa lainsäädännön mukaisesti.

 

TIETOSUOJA

2.1. Kaikki asiakkaan trxtraining.fi-verkkokauppaan syöttämät tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle laadukasta tilauskäsittelyä ja asiakaspalvelua. Nämä tiedot ovat Gfit Professional Oy:n omaisuutta, eikä niitä missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille (ellei se ole välttämätöntä toimituksen tai muun odotetun palvelun varmistamiseksi).

2.2. Laadukkaan tilausten käsittelyn suorittamiseksi tarvitsemme seuraavat tiedot:

Asiakkaan nimi, sukunimi - jotta voimme määrittää valtuutetun vastaanottajan tilauksellesi

Toimitusosoite - jotta voimme toimittaa tavarat.

Yhteyspuhelin - jotta kuriiripalvelu tai asiakasneuvoja voi ottaa yhteyttä asiakkaaseen

Sähköposti - käytetään valtuutukseen verkkokaupassa, siihen lähetetään tilausvahvistus sekä käytetään yhteydenpitoon asiakkaan kanssa. Mainostietoja ei koskaan lähetetä sähköpostiin ilman asiakkaan lupaa!

 

SALASANAT

2.3. Meillä ei ole pääsyä salasanoihin. Jos olet unohtanut salasanasi, käytä “Unohdin salasanani” kenttää ja järjestelmä lähettää linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit vaihtaasalasanan.

 

MUUT TIEDOT

2.4. Jos olet ostanut tuotteen verkkokaupastamme, vaikka sitä ei todellisuudessa ole varastossamme, palautamme sinulle rahat, jotka olet maksanut kyseisestä tuotteesta. Jos haluat löytää parhaan korvaavan tuotteen, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja me suosittelemme parasta vaihtoehtoa!

Jos sinulla on kysymyksiä, soita +358 40 7740014 tai lähetä sähköpostia info@trxtraining.fi.